€49,00 EUR

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään
Kb6kqumjq3k4v4dp59ou file

Treenipaketti

Haluatko ostaa Treenipaketin lahjaksi tai maksaa sen liikuntaeduilla? Lue lisää eri maksuvaihtoehdoista sivun alaosasta!

Juoksuklubin Treenipaketti on kokeneen ammattivalmentajan suunnittelema treenipaketti, joka sisältää 10 etänä ja omaan tahtiin tehtävää ohjattua juoksuharjoitusta. Voit tehdä harjoituksia missä järjestyksessä haluat ja niin monta kertaa kuin haluat. Kaikki harjoitukset ovat vapaasti käytössäsi vuoden ostohetkestä.

Kenelle Treenipaketti sopii?
Juoksuklubin Treenipaketti on tarkoitettu sinulle, joka olet jo osallistunut Juoksuklubin muille kursseille (vähintään Starttikurssille mutta mielellään myös Jatko- ja/tai Puolimaratonkurssille) tai sinulla on muuten jo juoksutaustaa. Treenipaketti sopii loistavasti myös sinulle, joka käyt silloin tällöin lenkillä, mutta haluaisit harjoittelustasi monipuolisempaa ja kehittävämpää. Tasoltaan Treenipaketti sopii sinulle, joka jaksat juosta noin tunnin lenkkejä. Treenipaketti sopii myös vahvemman juoksutaustan omaaville, koska kaikki harjoitukset tehdään omaan tahtiin ja itselle sopivilla vauhdeilla.

Missä ja milloin?
Nämä treenit toteutetaan etänä: harjoitukset ovat audiotreenejä, joissa valmentaja hyppää suoraan kuulokkeisiisi siellä ja silloin kun sinulle parhaiten sopii! Harjoitukseen osallistuminen on yhtä helppoa kuin podcastin kuuntelu: samalla kun harjoittelet, saat muodossa yksityiskohtaiset ohjeet harjoituksen kulkuun sekä tekniikkaohjeita. Ohjeiden lomassa kuunnellaan musiikkia, ja valmentaja kertoo ja jakaa vinkkejä kaikkeen juoksuharjoitteluun liittyen.

Miten?
Treenipaketin harjoitusten tavoitteena on monipuolistaa harjoittelua erilaisilla vauhtikestävyys-, nopeus- ja intervalliharjoituksilla. Kaikki harjoitukset ovat ns. tehoharjoituksia, joiden ohella suosittelemme tekemään myös tasavauhtisia, kevyitä lenkkejä. Treenipaketin harjoituksiin kuuluu monipuolisia treenejä vaihtelevilla sykealueilla, vetoja, tekniikkaharjoituksia ja mäkivetoja.

Mitä kurssi sisältää? 

​Treenipakettiin kuuluu 10 erilaista juoksuharjoitusta, joiden kesto on harjoituksesta riippuen 30-60min. Harjoituksissa valmentaja hyppää suoraan kuulokkeisiisi siellä ja silloin kun sinulle parhaiten sopii treenata. Saat yksityiskohtaiset ohjeet harjoituksen tekemiseen ja ohjeiden lomassa kuunnellaan musiikkia. Saat kaikki harjoitukset vapaaseen käyttöösi 12 kuukauden ajaksi, jonka aikana voit tehdä harjoituksia haluamassasi järjestyksessä ja niin monta kertaa kuin haluat.

Treenipakettiin kuuluvat seuraavat harjoitukset:

  • Rytminvaihdosintervallit (60 min)
  • Pyramidi-intervallit (60 min)
  • Pitkät vauhtikestävyysvedot (60 min)
  • Mäkivedot (45 min)
  • HIIT-harjoitus (30 min)
  • Vauhtivitoset ja pikaykköset (60 min)
  • Minuuttivedot (45 min)
  • Nopeusvedot (30 min)
  • Kiihtyvä vauhtikestävyysharjoitus (45 min)
  • Vauhtipyramidit (60 min)

Kaikkiin harjoituksiin kuuluu ohjattu alku- ja loppuverryttely. Alkuverryttelyyn kuuluu kevyen hölkän lisäksi harjoituksesta riippuen kiihdytyksiä, vauhtileikittelyitä, askelfrekvenssiharjoituksia tms. Treenipakettiin ei kuulu lihaskunto- tai kehonhuoltoharjoituksia eikä Podcasttreenejä. Kaikki treenipaketin harjoitukset ovat Audiotreenejä, joissa valmentaja ohjeistaa sinua treenin alusta loppuun ja samalla kuunnellaan musiikkia.

 

Miten voin ostaa Treenipaketin?

Maksutavat:
1) Verkkokauppa (pankkikortti/luottokortti), jonka löydät tältä sivulta.
2) Mobilepay
Maksa Mobilepay-sovelluksella numeroon 70083 ja lähetä lisäksi sähköpostia, jotta huomaamme rekisteröidä maksun samantien: [email protected].
3) Liikuntaedut: Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak
Etsi palveluntarjoajan verkkopalvelusta/sovelluksesta palveluntarjoajaksi ”Kaarinan Juoksuklubi”. Maksa suoritus ja lähetä kuitti/ruutukaappaus ostosta sähköpostitse [email protected]. Sinulle lähetetään paluupostissa linkki valmennukseen. Jos sinulla on paperisia seteleitä, ota yhteyttä sähköpostilla lisäohjeita varten.
4) Lasku
Pyydä lasku sähköpostilla: [email protected].

Voinko ostaa valmennuksen lahjaksi?

 Tottakai voit! Käytössäsi on kaikki yllä mainitut maksutavat. Jos haluat tehdä oston verkkokaupassa korttimaksuna, pääset lahjakortin ostosivulle TÄSTÄ LINKISTÄ. Maksun jälkeen lähetämme sinulle PDF-muotoisen lahjakortin, jonka voit antaa lahjan vastaanottajalle sähköisenä tai tulostettuna. Lahjan vastaanottaja voi aktivoida ja aloittaa treenipaketin milloin tahansa vuoden sisällä ostohetkestä.

 

 

​Jäikö vielä kysyttävää? Ota yhteyttä: [email protected]

Mitä mieltä ihmiset ovat Treenipaketista?

Tämä on antanut todella paljon lisämotivaatiota juoksemiseen! Mukavan vaihtelevia treenejä + tietenkin huippuvetäjä!

Iida

Eka lenkki näistä tehtynä. Oli just sopivasti haastetta mulle. Tykkäsin enemmän kuin edes odotin tykkääväni vaikka odotukset olikin tosi korkeella.

Pasi

Miten mahtava audioääni - rauhallinen mutta silti valmentajan ominaisuudet tulee esiin, ja saa "patistettua" tekemään. Ja musiikin kanssa koko paketti ihan timanttia - tällaista olen salaa toivonut pitkään! :)

Jenni