€39,00 EUR

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään
 

Juoksijan pakara&core

 

Juoksijan pakara & core on etänä toteutettava kolmiportainen treeniohjelma vahvaan tukilihaksistoon. Voit aloittaa ohjelman milloin haluat ja edetä siinä tasolta seuraavalle omaan tasoosi sopivalla tahdilla. Kaikki materiaalit ja harjoitukset ovat vapaasti käytössäsi pysyvästi, joten kerran ostettuasi voit palata harjoituksiin milloin tahansa myöhemminkin. Voit tehdä harjoitukset joko selaimessa tai kätevästi omassa sovelluksessaan.

Kenelle ohjelma sopii?
Juoksijan pakara & core on tarkoitettu kaikille juoksijoille, jotka haluavat vahvistaa pakaroitaan ja keskivartaloaan. Treeniohjelman avulla saat juoksuun sulavuutta ja uutta potkua. Ohjelma soveltuu kaiken tasoisille juoksijoille, sillä ammattitaitoiset fysioterapeutit ovat suunnitelleet ohjelman jokaisesta harjoitteesta kevyemmän ja haastavamman version. Näin ollen ohjelman voi aloittaa aivan aloitteleva juoksija, mutta haastavammat liikkeet valitsemalla siitä saa haastetta myös kokeneempi treenaaja.

Missä ja milloin?
Treenit on videomuodossa ja ne ovat tallenteita, eli voit tehdä ne missä, milloin ja niin monta kertaa kuin haluat. Voit tehdä pakaroiden ja coren lihaskuntotreenit lyhyen juoksulenkin yhteydessä tai omana treeninään. Lihaskuntotreenejä olisi hyvä tehdä viikon aikana 2-4, riippuen muusta fyysisestä kuormituksestasi.

Miten?
Treeniohjelma alkaa lyhyellä teoria-alustuksella, jossa kerrotaan mitä ja miksi treenataan sekä miten treenit toteutetaan. Tämän jälkeen hyppäät suoraan ensimmäisen treenin pariin. Ensimmäisen treenin videossa opetamme sinulle oikeanlaiset suoritustekniikat, jotta harjoittelu on turvallista. Tämän jälkeen voit jatkossa katsoa samasta ohjelmasta suoraviivaisemman version, jossa tehdään treenit ilman ylimääräisiä selityksiä. Treenit toteutuvat kiertoharjoitteluna, eli siirryt yhdestä liikkeestä toiseen kunnes kierros tulee täyteen. Harjoittelu on helppo suorittaa: laitat vain videon pyörimään ja teet perässä!

Mitä kurssi sisältää? 

Harjoitusohjelma on kolmiportainen, jolloin saat siitä kehittyessäsi aina uutta haastetta. Aloitat 1-tasolta, jatkat 2-tasolla ja lopulta harjoittelet 3-tason ohjelmaa. Tämän lisäksi jokaisen tason sisällä on jokaisesesta liikkeestä helpompi ja haastavampi versio, joilloin tavallaan jokainen harjoitusohjelma on kuusiportainen. Jokainen taso on edellistä haastavampi, joten kehittyminen on taattua! Suosittelemme tekemään jokaista tasoa vähintään kolme viikkoa, eli treenattavaa riittää reilusti yli yhdeksän viikon ajaksi. Halutessasi saat tehdä jokaista tasoa pidempäänkin tai vaikka joskus myöhemmin palata treeniohjelmien pariin uudestaan, sillä kerran maksettuasi kaikki materiaalit ovat käytössäsi pysyvästi ilman aikarajoituksia!

Juoksijan pakara & core -ohjelma sisältää seuraavat täyspitkät treenivideot:

  • Intro (ohjeet ja teoriataustaa liikkeiden ja ohjelman taustaksi)
  • 1-tason ohjelman pidempi versio, jossa  mukana tarkat tekniikkaohjeet liikkeiden suorittamiseen. Tee tämä aluksi, kunnes suoritustekniikka on tuttua. Kaikista liikkeistä on kevyempi ja haastavampi versio, joista voit valita itsellesi sopivan, tai vaikka edetä pikkuhiljaa kevyemmästä versiosta haastavampaan versioon. 
  • 1-tason ohjelman versio ilman tekniikkaohjeita. Tähän on mukava siirtyä sitten, kun suoritustekniikka on tuttu, eikä pidempiä tekniikkaohjeita enää tarvita. Liikkeet ovat samat kuin ohjeellisessa versiossa, eli valittavana on samat kevyemmät ja haastavammat versiot liikkeistä.
  • 2-tason ohjelman pidempi versio ohjeilla. 1-tason tapaan liikkeistä on kevyemmät ja haastavammat versiot. 
  • 2-tason ohjelman versio ilman tekniikkaohjeita. Kaikista liikkeistä kevyemmät ja haastavammat versiot.
  • 3-tason ohjelman pidempi versio ohjeilla. Kaikista liikkeistä kevyemmät ja haastavammat versiot.
  • 3-tason ohjelman versio ilman tekniikkaohjeita. Kaikista liikkeistä kevyemmät ja haastavammat versiot.

Treenit ohjeiden kanssa ovat 40-45 minuuttia pitkiä, ja ilman ohjeita noin 25-30 minuuttia pitkiä.

 

Miten voin ostaa ohjelman?

Maksutavat:
1) Verkkokauppa (pankkikortti/luottokortti), jonka löydät tältä sivulta.
2) Mobilepay
Maksa Mobilepay-sovelluksella numeroon 70083 ja lähetä lisäksi sähköpostia, jotta huomaamme rekisteröidä maksun samantien: [email protected].
3) Liikuntaedut: Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak
Etsi palveluntarjoajan verkkopalvelusta/sovelluksesta palveluntarjoajaksi ”Kaarinan Juoksuklubi”. Maksa suoritus ja lähetä kuitti/ruutukaappaus ostosta sähköpostitse [email protected]. Sinulle lähetetään paluupostissa linkki valmennukseen. Jos sinulla on paperisia seteleitä, ota yhteyttä sähköpostilla lisäohjeita varten.
4) Lasku
Pyydä lasku sähköpostilla: [email protected].

Voinko ostaa valmennuksen lahjaksi?

 Tottakai voit! Käytössäsi on kaikki yllä mainitut maksutavat. Jos haluat tehdä oston verkkokaupassa korttimaksuna, pääset lahjakortin ostosivulle TÄSTÄ LINKISTÄ. Maksun jälkeen lähetämme sinulle PDF-muotoisen lahjakortin, jonka voit antaa lahjan vastaanottajalle sähköisenä tai tulostettuna. Lahjan vastaanottaja voi aktivoida ja aloittaa treenipaketin milloin tahansa vuoden sisällä ostohetkestä.

 

 

​Jäikö vielä kysyttävää? Ota yhteyttä: [email protected]

Mitä mieltä ihmiset ovat olleet ohjelmasta?

Huipputehokas ohjelma! Olen nyt tasolla 2 ja tunnen eron! Nämä on sopivan pituisia harjoituksia, jotka tulee tehtyä kotonakin. Tämän ikäisenä en ilman lihaskuntoharjoittelua varmaan edes enää juoksisi:).

Anni

Ostin valmennusohjelman ja pakkohan sitä oli kokeilla saman tien. Eka treeni vedetty! Tämä olikin ihan mieletön juttu. Erityisesti pidin hyvistä ja selkeistä ohjeista ja mahdollisista virheliikkeiden välttämisestä. Hyvää oli myös se että on helpotettu ohje mutta myös se vaativampi liike tarjolla. Jonkin verran on tullut näitä treenejä videoilta tehnyt, mutta liikkeiden tekemisen oikeellisuus on ollut vähän hakusessa. Itsellä on ollut selkäongelmia jonkun verran. Juoksut ovat jääneet nyt pienemmille ja kevyemmille lenkeille. Jatkokurssi odottaa korkkausta, toivottavasti pääsen pian aloittamaan. Tällä pakara&core treenipaketilla saan varmasti apua selkäongelmiini. KIITOS!

Jussi